Naamsesteenweg 0101, 3001 HEVERLEE

0
1
2
3
4
5
6
7
Beschrijving

Op wandelafstand van het karakteristieke dorpsplein van Heverlee, waar de gezellige zondagsmarkt plaats vindt, wordt er een nieuwe residentie ‘De Jacht’ gerealiseerd. Een verrassende architectuur met de allure van een stadsvilla waarin beneden 3 flats en boven 3 appartementen worden ondergebracht. Door de weloverdachte efficiëntie van dit ontwerp genieten alle flats en appartementen een eigen tuin of een luxueus terras van maar liefst 12,5m2 en een individuele tuinberging (voor fietsen, barbecue of andere opslag). De appartementen bieden keuze tussen 1 of 2 slaapkamers. Grote, open glaspartijen bepalen de lichtrijke en luchtige sfeer. Als koper heb je inspraak in de finale afwerking om zodoende je persoonlijke touch te geven aan je interieur. 

De appartementen worden gebouwd volgens de strengste, energiezuinige normen. Door weinig collectieve ruimtes en het gebruik van LED verlichting worden de gezamenlijke kosten tot het minimum beperkt. Gelegen op 200 m van zowel het station Heverlee, het Heilig Hart instituut en het UCCL is deze locatie een uitstekende uitvalsbasis: 15min wandelen van Leuven Centrum, maximaal 10 min per fiets van de Industriezone Haasrode/Heverlee of het Heilig Hart ziekenhuis.

Supermarkten, apotheken, restaurants, sportfaciliteiten bevinden zich in een straal van hooguit 1km rondom u. Betaling gebeurt pas bij oplevering van de woning. Hierdoor moet u zelfs geen voorschot betalen.

 

Prijs: € 279.000
Appartement
2Slp.
39.2 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 279.000
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Adres Naamsesteenweg 0101, 3001 HEVERLEE
Bewoonbare opp. 39 m²
Grondoppervlakte 550 m²
Voorgevel 8 m
Perceel breedte 8 m
Beschikbaarheid Na werken
Bouwjaar 2019
Financiële Info
Energie certificaat
EPC 40 kWh/m².jaar
Comfort
Verwarming CV op gas
Keuken Kasten met toestellen
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Ja
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Bestemming Woongebied
Erfgoed Nee
Indeling