Gilles Vastgoed
Onze Lieve Vrouwstraat 128
3020 Herent
Mail ons
0468 486 127
 
 Ontdek ons gratis vastgoedadvies
 Vraag een gratis waardebepaling

Een dag in het leven van een vastgoedadviseur bij Gilles Vastgoed

Als je ooit hebt overwogen om een vastgoedadviseur te worden, dan is een blik op de dagelijkse routine van een professional in deze branche vaak verhelderend. Laten we een kijkje nemen in een typische dag van een vastgoedadviseur bij Gilles Vastgoed. Van vroeg in de ochtend tot 's avonds laat, beleven zij een uitdagende en gevarieerde dag.

De vroege start (6:30 - 7:30)

De wekker gaat om half zeven en voor een vastgoedadviseur is het essentieel om meteen op te staan. Een juiste tijdsindeling is cruciaal†in deze branche, met strakke deadlines en klanten die op snelle reacties rekenen. Maar de dag begint niet meteen met werk - neen, eerst is het tijd voor een snelle, korte en intensieve workout om energiek en fit te blijven. Na het sporten volgt een gezond ontbijt, een verfrissende douche en dan is het tijd om de deur uit te gaan.

De start van de werkdag (7:30 - 9:00)

Het ochtendverkeer wordt getrotseerd†en bij aankomst op kantoor is het tijd om de dag echt te beginnen. De eerste taak van de dag? Het beantwoorden van e-mails. Wij maken daar echt†een prioriteit van en beloven†elke klant binnen de 24 uur persoonlijk te beantwoorden.†

Klantgerichtheid en administratie (9:00 - 12:00)

Klokslag 9:00 uur beginnen de telefoontjes van klanten binnen te stromen. Deze gesprekken gaan verder dan simpelweg vastgoedadvies; ze zijn vaak emotioneel geladen, vol met verwachtingen en dromen. Het is de taak van de vastgoedadviseur om deze mensen te begeleiden en gerust te stellen.

Na de ochtendgesprekken is het tijd om de administratie bij te werken. Zijn alle dossiers up-to-date? Zijn de benodigde attesten aangevraagd? Zijn de te verkopen panden klaar om te worden gepromoot?Werd de huurovereenkomst of verkoopopdracht al opgemaakt of doorgestuurd naar de notarissen?†Deze achter-de-schermen taken zijn van cruciaal belang voor een vlot en efficiŽnt†vastgoedkantoor.

Middagpauze (12:00 - 12:30)

Een korte adempauze is welverdiend. Ook hier is een gezonde lunch belangrijk. Vandaag bestaat het uit een slamix met verschillende groenten, eieren gebakken in pesto gekruid met peper en zout.

Afspraken en CRM (12:30 - 15:00)

De middag staat meestal in het teken van afspraken. Wij streven†naar een minimale ecologische voetafdruk en plannen†afspraken zorgvuldig in, bij voorkeur in dezelfde regio of bij hetzelfde gebouw om reistijd te minimaliseren. Na elke afspraak wordt de verzamelde informatie en feedback onmiddellijk in het CRM-systeem ingevoerd om ervoor te zorgen dat geen enkele waardevolle informatie verloren gaat. Als er biedingen zijn binnengekomen, worden de eigenaars direct op de hoogte gebracht.

Laatste bezichtigingen en familietijd (15:00 - 19:30)

In de namiddag worden de laatste bezichtigingen afgerond en ingevoerd terwijl ze nog vers in het geheugen zitten. Tegen 17:30 begint de overgang naar "familietijd." Een goede balans tussen werk en privť is van vitaal belang†en daarom worden er zo min mogelijk afspraken gepland rond dit tijdstip. Samen eten met je gezin†is cruciaal voor het welzijn van elke†vastgoedadviseur.

Voorbereiding op de volgende dag (19:30 - 22:30)

De dag eindigt niet altijd exact om 17:30. Soms moeten laatste bezichtigingen worden afgewerkt†en alle verzamelde informatie moet worden ingevoerd in het systeem. Tegen 22:30 is het tijd om te gaan slapen, wetende dat een frisse start de volgende dag cruciaal is.

Dit is een glimp van het dagelijkse leven van een vastgoedadviseur bij Gilles Vastgoed. Het is een veeleisende maar bevredigende carriŤre waarin klantenzorg, efficiŽnte administratie en een goede balans tussen werk en privť de sleutel tot succes zijn. De volgende keer dat je een vastgoedadviseur ontmoet, weet je nu dat hun dag vol uitdagingen en mogelijkheden zit terwijl ze klanten helpen hun dromen van een nieuw thuis waar te maken.

Geplaatst op 07/09/2023
dagboek
een dag in het leven van een vastgoedadviseur